Loredana Chivu urla de durere! Si-a pus pierce la pasarica

Se numara printre cele mai in voga vedete de la noi si trebuie sa tina pasul cu moda mereu asa ca si-a invins frica si a fost la salon pentru a-si pune un cercel la pasarica.

loredana_piercing2

Şi-a luat inima-n dinţi şi a mers la un salon de piercing, pentru a se face şi mai „strălucitoare”, cu un cercel în buric şi cu un altul la… păsărică, zonă în care are şi un tatuaj. Loredana Chivu a strâns din dinţi, s-a dezbrăcat şi s-a lăsat înţepată. Dacă la prima înţepătură a rezistat destul de bine, când a venit rândul zonei inghinale, asistenta „păcătoasă” a ţipat ca din gură de şarpe, zona intimă fiind de altfel foarte sensibilă.

loredana_piercing3

La final, însă, focoasa blondă era tare mândră de noile piercinguri şi s-a apucat să îşi facă fotografii cu telefonul.

Vezi mai jos tot momentul care a fost filmat pentru emisiunea „Asistentele”, de la Antena Stars, dar care a devenit public pe Youtube, încă înainte ca ediţia să apară pe post.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *