Cristina Rus a devenit mamica pentru a doua oara

Mare eveniment mare pentru cântăreaţa cristina Rus. Ea a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiţă, Cristina Maria.

Cristina_Rus_4_ab5137e734_94cc6eb9a2Artista a născut prin cezariană. ea a intrat în direct prin telefon la emisiunea pe care Cătălin Măruţă o moderează la Pro TV, unde a vorbit despre cum se simte, dar şi despre noul membru din familia sa.

„Fetiţa are 3,730 de kilograme şi 53 de centimetri. A primit nota 9 la naştere pentru că s-a născut prin cezariană”, a explicat Cristina Rus.

„Naşterea a fost uşoară. A, fost foarte pozitivă. Am mai trecut o dată prin asta. A trecut totul foarte repede… Soţul meu este foarte îndrăgostit. Are încă o prinţesă”, a mai spus cântăreaţa.

Cristina Rus este căsătorită din anul 2009 cu omul de afaceri Dragoş Băşteanu. Fiul lor, Dragoş, a venit pe lume în anul 2010.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *