Bianca Dragusanu se retrage in manastire dupa divort

Fosta asistenta este hotarata sa se faca fata cuminte si pleaca in pelerinaj la manastiri sa isi gaseasca lnistea sufleteasca.

10-bianca-03-tif_01_95fcd87d1aE mai hotărâtă ca niciodată să întoarcă foaia, să se cuminţească, să scape de gura lumii. Bianca Drăguşanu vrea o altă viaţă. Pentru început, ea şi-a schimbat culoarea părului. Conform zicalei “Lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba”, vedeta şi-a făcut nişte şuviţe blonde, însă, spune ea, modificarea de look nu se va opri aici. După imagine, următoarea pe listă este cariera. Ea a declarat că se va ocupa de croitorie şi că va trece la munca de jos, căci va coase singură rochiile pe care le va vinde mai apoi. Nu în ultimul rând, Bianca îşi doreşte şi o transformare spirituală. Conform declaraţiilor unei prietene bune, Bianca are în plan ca, după divorţ, să ia calea mănăstirilor.

“Bia merge la biserică. A devenit extrem de religioasă. Se roagă dimineţa şi seara. Vrea ca după divorţ să plece câteva săptămâni într-un pelerinaj pe la mai multe mănăstiri din ţară. Însă nu este exclus să ajungă în Peru, la şamani, inspirată fiind de mentorul ei, Cătălin Botezatu, care i-a povestit despre trăirile lui spirituale pe care le-a avut în Peru, în urmă cu câţiva ani”, a declarat prietena Biancăi pentru Libertatea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *