Bebelusa Ioana s-a pozat pentru noul sezon din Cronica Carcotasilor

Inainte de inceperea noului sezon din Cronica Carcotasilor, bebelusa Ioana a facut o sedinta foto incendiara alaturi de Dezbracatu’.

B_4_06_79d52d5856

Astfel Ioana Cristina Petric îşi face încălzirea pentron noul sezon cu fotografii fierbinţi, în ringul de box. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou, vedeta stă rezemată de sacul de box şi pozează sexy, ceea ce a stârnit imaginaţia fanilor săi.

B_2_05_4cf2e8d1c9

Cu această ocazie, bebeluşa Ioana a demonstrat astfel potenţialul uriaş pe care îl are când vine vorba de camerele de luat vederi. Admiratorii ei au toate motivele de bucurie. Noi ipostaze sexy ale ei vor putea fi admirate în noul sezon.

B_3_05_dfe5862637

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *