Alex Velea si-a mai facut un tatuaj

Alex Velea, unul dintre cei mai in voga artisti de la noi, este cunoscut nu numai pentru calitatile sale muzicale dar si pentru stilul sau extravagant, fiind probabil cel mai tatuat dintre vedetele sin showbiz.

media_139283113448146000

El nu uita de unde a plecat si in recunostinta pentru persoanele care l-au ajutat el si-a tatuat chipurile lor pe corp.

Dupa ce si-a tatuaj chipul lui Smiley pe brat, omul ca ii datoreaza succesul si fara de ajutorul caruia cantaretul a declarat de nenumarate ori ca nu ar fi reusit sa patrunda in showbiz, Velea si-a desenat pe piele si chipul unei rude de-a lui de gradul II.

Mai exact chipul bunicii sale, Constanta, zisa Virginica, pe care o iubeste nespus. Si asta pentru ca, in copilaria lui, acesta l-a invatat sa lucreze la masina ei de cusut, marca “Ileana”.

“Am invatat sa cos la masina de la mamaie. Sarut mana mamaie Virginica!! De fapt o cheama Constanta, dar o striga vecinii Virginica. E mamaia de la Hollywood. E criminal, e frumoasa rau, uite-o aici!”, spune artistul, aratand spre camera antebratul sau pe care troneaza chipul femeii care acum, probabil, are parul alb si a iesit la pensie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *