Vezi aici cum va arata noua cladire a Primariei Bacau! Concursul a inceput!

Locul unde va fi plasata noua cladire a Primariei Bacau a fost ales, iar pentru proiectul in sine este organizat un concurs.

Cum_va_arata_primaria_bacau

Primul proiect intrat in cursa si cu sanse mari de reusita este al unui cunoscut tanar din Bacau pe nume Mihai Enasel. Pentru realizarea proiectului el a calatorit prin multe tari din nordul europei, america de sud sau orientul mijlociu. Prin ideea lui incearca sa aduca un aer nou in arhitectura centrului orasului, cladirea futuristica ducandu-ne cu gandul la Dubai, dupa cum spune chiar el: „Dubai, Dubai, primarie ca in rai!”.

Sursa: link

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Vezi aici cum va arata noua cladire a Primariei Bacau! Concursul a inceput!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *