Cercetați în stare de arest preventiv, pentru viol și lipsire de libertate

RECONSTITUIRE - CRIMAPolițiștii de investigații criminale au depistat la data de 29 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate un bărbat de 34 de ani din Bacău, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, la data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, o tânără, de aproximativ 18 ani, a sesizat Poliția Municipiului Bacău despre faptul că a fost victima infracțiunii de viol, comisă asupra sa de tineri necunoscuți.

Din declarația victimei a rezultat că la data de 22 ianuarie a.c. în jurul prânzului, în timp ce se deplasa pe strada Republicii, din Bacău, a fost acostată de doi tineri necunoscuţi şi sub ameninţare a fost condusă într-un apartament, în care se mai aflau trei tineri necunoscuţi și forțată să întrețină raporturi sexuale cu trei dintre tineri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au depistat la data de 25.01.2014 pe D. Ştefan, de 30 de ani, S. Florin, de 24 de ani şi F. Marius de 22 de ani, toți din Bacău, suspectați de săvârșirea infracțiunilor reclamate.

Cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă iar ulterior Judecătoria Bacău a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările continuă pentru depistarea tuturor suspecților și documentarea activității lor infracționale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *