Un nou cuplu in showbiz! Catalin Botezatu si Vica Blo

Cei doi au ascuns destul de bine relatia lor de ochii publicului dar in ultima emisiune a lui Dan Negru s-au sarutat cu patima in direct.

VICA

Vedeta a fost invitată la emisunea „Te pui cu blondele” împreună cu Anamaria Prodan şi Cătălin Botezatu, unde a făcut mare show. Bote a răspuns corect la întrebări, aşa că Vica l-a premiat, blonda i-a dat un sărut apetisant, iar publicul a fost în extaz. Cătălin a zis că nu vrea să se mai pupe cu Vica, pentru că îl murdăreşte de ruj.

VICA sarut

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *