Ministrul Radu Stroe si-a dat demisia

La presiunile colegilor in urma catastrofei din muntii Apuseni in care au murit doua persoane, Radu Stroe si-a dat demisia.

radu_stroe_ebc71b4546

Ministrului Radu Stroe i s-a reproşat proasta gestionare a situaţiei tragediei din Munţii Apuseni.

Liderul liberalilor Crin Antonescu i-a reproşat ministrului de Interne „comunicarea catastrofală şi gestionarea dezastruoasă” a situaţiei victimelor accidentului aviatic petrecut luni după-amiază, în urma căruia au murit doi oameni – pilotul Adrian Iovan şi studenta la Medicină Militară Aurelia Ion.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că afirmaţiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic din Apuseni sunt „un exemplu de comunicare catastrofală”, menţionând că va propune conducerii PNL „măsuri politice radicale”.

„Radu Stroe e bleg, dă declaraţii de copil. Responsabilitatea pentru astfel de situaţii este legal la Ministerul Transporturilor, unde nu s-a făcut o celulă de criză pentru o astfel de situaţie. Aştept remanierea şi a lui Stroe, dar nu se poate ca ministrul Transporturilor să nu se ocupe personal după ce a aflat că e un accident”, a susţinut liderul PNL.

SCUTARU, posibil şef la INTERNE

În cadrul întâlnirii dintre liderul PNL, Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta, s-a avansat şi propunerea PNL pentru înlocuirea lui Radu Stroe.

Stroe va fi înlocuit de către liderul deputaților PNL, George Scutaru, liderul grupului PNL din cadrul Camerei Deputaților.

Un alt nume vehiculat ca înlocuitor al lui Stroe este cel al fostului consilier prezidential pe probleme de aparare deputatul PNL Mihai Stănişoara.

Potrivit Digi24, Stroe era foarte nervos, azi, la intrarea în clădirea Guvernului, şi nici nu va face parte nici din comandmentul de iarnă convocat de premierul Victor Ponta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *