Loredana Chivu si-a infierbantat toti prietenii de pe Facebook cu tinuta asta

Asistenta pacatoasa atrage privirile tuturor barbatilor pe unde iese, exact asta facand si la ultima sa aparitie in club unde a fost imbracata intr-o tinuta foarte fierbinte.

loredana

Loredana Chivu a încins spiritele seara trecută într-un club din Italia. Salopeta aurie îi scotea în evidenţă formele voluptoase şi bronzul perfect. Comentariile la fotografia cu pricina au început să curgă, admiratorii făcându-i complimente pe bandă rulantă, dar şi propuneri indecente. „Eşti foarte frumosasă”, „Cea mai sexy şi frumosă” sau „Vrei să vii la mine acasă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit blondina.

636x698_1388302958d7506a02

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *