Petarde și artificii deținute fără drept, confiscate de polițiști

chinese-fire-crackers-17806242Polițiștii continuă activitățile pentru prevenirea, identificarea şi combaterea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice în perioada sărbătorilor de iarnă 2013/2014.

Astfel, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase l-au depistat în flagrant, la data de 24 decembrie a.c., pe M. Tudor din Bacău, care deținea fără autorizație 1.150 artificii, pe care intenționa să le comercializeze într-un complex comercial din municipiul Bacău.

De asemenea, în comuna Blăgești, polițiștii l-au identificat pe L. Aurel, de 40 de ani, care deținea fără drept, in vederea comercializării, 720 petarde.

Totodată. în bazarul din municipiul Moinești polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 51 de ani din Moinești, care oferea spre vânzare mai multe articole pirotehnice.

Persoana în cauză avea expuse spre vânzare 13 categorii de artificii, clasa II şi III, 74 bucăţi, precum şi 40 petarde clasa III.

Din verificări s-a stabilit că cel în cauză este administratorul unei societăți comerciale, care deţine autorizaţie de comercializare a produselor pirotehnice din clasa I şi PI.

Articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea cercetarilor.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *