Catalin Botezatu in scandal cu cei de la TAROM

Angajatii companiei de zbor mai au de asteptat pana sa defileze in uniformele gandite de Catalin Botezatu. El a castigat licitatia inca din luna martie dar nici acum nu a inceput productia datorita neintelegerilor.

tarom_174f1af6fc

Pentru licitaţia uniformelor TAROM, Cătălin Botezatu a realizat, în primăvara acestui an, nu mai puţin de 800 de schiţe şi a câştigat detaşat contractul care ar fi trebuit să le aducă pe stewardesele noastre la standardele internaţionale de modă. Însă când a trebuit să fie lansată producţia, alegerea fabricii s-a dovedit a fi o problemă. În timp ce Botezatu s-a oferit să le ocupe şi de partea de producţie, managerii au preferat firma ce le realizează ţinutele de mai bine de zece ani.

Proiectul a fost oprit deocamdată

Neînţelegerile au dus la stagnarea proiectului, mai ales că au avut loc şi schimbări de management în cadrul companiei. Aşa se face că acum, la sfârşit de an, modelele lui Botezatu au rămas doar pe hârtie, stewardesele prezentându-se în vechile costume.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *