Justin Bieber se retrage din muzica

Vestea se pare ca i-a bucurat pe multi, mai ales ca in ultimul timp el a reusit sa fie pe prima pagina a tabloidelor datorita scandalurilor in care este implicat.

hepta_1546362_b7290739dc

Fanii lui Justin Bieber sunt în stare de şoc. Idolul lor a anunţat că se va retrage din muzică după ce-şi va lansa noul album, “Complete My Journals”, ce urmează să iasă pe piaţă pe 23 decembrie. “După lansarea noului meu album, mă retrag. Probabil voi renunţa la muzică”, a declarat artistul în cadrul unui interviu acordat postului de radio Power FM din Los Angeles, SUA. Mai mult, acesta a adăugat că face acest pas pentru că vrea ca muzica lui “să se maturizeze”.

E campion la scandaluri

Justin Bieber este unul dintre cei mai de succes artişti, fiind singurul cântăreţ care are toate cântecele de pe un album în topul US Hot 100. Totodată, Bieber a devenit şi subiectul preferat al presei tabloide, el fiind protagonistul a numeroase scandaluri legate de sex şi droguri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *