Simona Trasca si-a scos noii sani in lume

Simona Trasca este fericita posesoare a unei noi perechi de sani. Nici nu a terminat bine recuperarea ca deja a primit o cerere in casatorie pe patul de spital.

1506590_3631773728659_1395429005_n_5197a0f1ed

Iar pentru că o astfel de investiţie nu poate fi ţinută ascunsă, Traşcă îşi expune cu mândrie dotările pe paginile de socializare.

Machiată, coafată şi cu buzele puse în evidenţă de un ruj într-o nuanţă puternică, Simona seamănă, în cea mai recentă fotografie postată pe pagina de Facebook, cu Sânziana Buruiană.

Iar pentru că sânii sunt cea mai de preţ podoabă a Simonei Traşcă, imaginea este însoţită de o „gândire filosofică”: „De multe ori persoana pt care tu ai incasa un glont e chiar cea care tine pistolul in mana…”, scrie blonda, făcând cu siguranţă referire la invidioasele al căror număr s-a înmulţit după ce ea şi-a mărit sânii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *