Probleme in paradis. Liviu Varciu s-a certat cu iubita in mijlocul mall-ului

Dupa mai multe scandaluri din dragoste  se pare ca Liviu Varciu si-a gasit in sfarsit iubirea.

61433361

Tanara care-i incalzeste acum sufletul si deopotriva asternuturile pare copia fostelor, cu o singura deosebire: e inca straina de lumea mondena!

Chiar daca si-a tinut noua iubita departe de agitatia din showbiz, Liviu nu se fereste in schimb sa-i faca… scene in public! Dup

a o cearta in mijlocul mall-ului, ceea ce a parut sa aduca lacrimi in ochii brunetei, „falnicul crai” a lasat-o cu ochii-n soare in mall si s-a facut nevazut.

61433363

Tocmai cand parea sa-si traiasca dragostea linistit si impacat cu el, departe de ochii curiosilor, eternul indragostit Liviu Varciu si-a scos iubita la rampa. Dar nu intr-o poveste romantica, ci mai degraba intr-o drama. Au jucat-o, fara pregatiri prealabile si cu publicul luat prin surprindere, fix in mall.

S-au dus pentru o runda de shopping, impreuna cu o prietena. De cumparat, n-au mai apucat sa cumpere. Nabadaile de Don Juan au dat in clocot si s-au varsat iute pe partenera mustruluita ca un copil neascultator.

61433367

Cearta lor nu s-a incheiat ca-n filmele emotionante, cu un sarut de impacare, ci cu o… despartire! Liviu si-a abandonat iubita in magazin si a disparut… ca-n ceata. Bruneta s-a refugiat intr-o cafenea, unde si-a varsat oful prietenei si si-a tratat tristetea cu multa nicotina.

Poate la sfaturile prietenei, bruneta a incercat sa aplaneze conflictul si l-a sunat probabil pe Liviu, ca sa-l impace. Nici discutia telefonica, chit ca a durat mai bine de o jumatate de ora, nu pare sa-l fi impacat pe aprigul Casanova. Dimpotriva.

Doua ore mai tarziu, iubita lui Varciu a decis sa aplice antidotul-minune pentru orice tristete femeiasca: o sesiune inversunata de cumparaturi. Dupa ce plasele au fost incarcate cu de toate … de la sapun pana la … salam, fetele au capatat forta.

61433380

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *