O romanca, colega de platou cu Arnold in Terminator 5

Frumoasa bruneta a mai aparut in filme precum „Orphan Black” sau „The Entitled”. Actrita de 28 de ani care este de oringine romanca se numeste Tatiana Maslany si este una dintre sperantele de viitor de la Hollywood.

Terminator_39ddad411c

De când joacă în serialul difuzat de BBC America “Orphan Black”, uşile Hollywoodului s-au deschis pentru Tatiana, a cărei bunică a imigrat din România în Canada.

Tânăra a primit anul acesta premiul criticilor pentru interpretarea ei şi a atras atenţia marilor producători de peste Ocean.

Astfel că, recent, americanii au anunţat- o pe româncă drept cea care va face cuplu în noul “Terminator”, al cincilea, împreună cu veteranul Arnold Schwarzenegger (66 de ani).

Tatiana va juca rolul lui Sarah Connor, după ce le-a “bătut” la casting pe Emilia Clarke (serialul “Urzeala Tronurilor”) şi pe Brie Larson (serialul “United States of Tara”).

Conform presei din SUA, filmările ar putea începe anul viitor, după ce se va încheia castingul pentru rolul altui erou cunoscut din film, John Connor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *