Irinel Columbeanu nu mai sufera. A gasit inlocuitoare pentru Moni

Desi nu ii mai merge asa de bine in afaceri, Irinel Columbeanu nu se linisteste. El are o noua cucerire cu multi ani mai tanara ca el. Dupa ce a fost parasit de Monica care si-a gasit fericirea peste ocean in bratele unui asiatic, el si-a tras manechin de 20 de ani care seamana exact cu Moni.

1_f15886_a8c80e37ec_wk

Tânăra, care i-a readus zâmbetul lui Irinel pe buze, se numeşte Alexandra Hodiş, are doar 20 de ani, este de profesie manechin şi ocupă funcţia de manager al agenţiei de modele Transilvania Fashion.

Ca o ironie a sorţii, aceasta seamănă izbitor cu fosta doamnă Columbeanu. Iar în CV-ul ei figurează şi premiul Miss Cap Aurora.

Cei doi şi-au făcut apariţia împreună în public joi, la ziua de naştere a Ramonei Bădescu, prezentatoarea emisiunii “Duminica în familie” de la TVR 1 şi, pe parcursul evenimentului, au stat la aceeaşi masă, unde păreau foarte afectuoşi.

Conform apropiaţilor omului de afaceri, Irinel şi Alexandra s-au cunoscut în urmă cu un an, la Cluj, la Balul Operei, prin intermediul naşului Matei Miko.

Şi-au dat de trei ori întâlnire la mare

Această fază este identică cu cea de acum opt ani, când acelaşi bărbat i-o prezenta lui Iri pe Monica Gabor, pe atunci o fată modestă, plecată din Bacău în căutarea succesului.

Apropiaţii afaceristului susţin că relaţia lor ar fi debutat mai târziu, după câteva luni de tatonări, şi că, în vară, ei ar fi călătorit împreună la mare, unde au fost prezenţi la o petrecere dată cu prilejul inaugurării unui hotel de lux.

Discreţia pare să fi fost laitmotivul acestei iubiri, afaceristul dorindu-şi o relaţie mai liniştită decât cea pe care a trăito cu fosta soţie, care acum o duce bine mersi în America, alături de “Mr. Pink”. Irinel şi Alexandra au mai bifat în urmă cu o lună şi jumătate şi un chef dat în cinstea lui Julio Iglesias, după concertul marelui solist la Bucureşti, tânăra declarându-se o mare admiratoare a celebrului cântăreţ.

Întrebat despre frumoasa femeie alături de care se tot afişează, Irinel Columbeanu a refuzat să dea detalii şi chiar nu i-a picat bine când a aflat că toată lumea o consideră sosia fostei neveste: “Nu comentez acest subiect. În plus, nu mi se pare deloc că ar semăna cu Monica!”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *