Van Damme de Romania! Un grup de tineri din Bacau au facut varianta moldoveneasca a reclamei Volvo

Reclama celor de la Volvo in care Van Damme face un spagat perfect sprijinindu-se pe oglinzile a doua camioane, demonstrand astfel cat de avansata este tehnologia masinilor, a facut senzatie pe internet.

Personajul principal este un fotograf din Bacau care, alaturi de un grup de prieteni, s-au gandit sa faca versiunea moldoveneasca a acestui clip, mult mai amuzanta. In parodia lor ne este aratat cum un betiv din romania e rapus cu greu de bautura, reusind sa stea in echilibru intre doua carute.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *