Putem merge cu masina in liniste. Mirela a parasit orasul

Cel mai cunoscut caine comunitar din Bacau, Mirela, pe care multi o strigau „GPS” deoarece stia cel mai bine strazile orasului, a renuntat la viata de maidanez de Bacau pentru un trai mai bun alaturi de o familie din Anglia.

ndgndgdgd

Nu există locuitor din Bacău care să nu fi auzit măcar o dată de Mirela, căţeluşa care îşi făcea veacul pe străzi şi care apăra trecătorii de maşini. De câteva zile însă, nimeni nu a mai văzut-o. Nu, nu a păţit nimic! A fost trimisă în Anglia, unde va fi adoptată de o familie care îi va oferi, în sfârşit, un cămin.

berber

Oamenii au ajuns să o îndrăgească pe Mirela pentru că îi însoţea în drumul lor, prin oraş, şi lătra la toate maşinile care se apropiau de ei, încercând parcă să-i protejeze. Admiratorii i-au făcut cont pe Facebook, unde au postat poze cu ea şi chiar i-au făcut şi câteva filmuleţe pe care le-au urcat pe Internet. Aceştia au încercat să facă cunoscută povestea căţeluşei, în speranţa că cineva va dori să o ia acasă.

Mirela şi-a găsit astfel stăpâni, însă la o distanţa de peste 2.500 de kilometri. Cei care au dorit-o sunt reprezentanţii unui adăpost din Anglia, care s-au oferit să îi caute o familie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *