Monica Barladeanu buna rau de tot pe Facebook!

Frumoasa bruneta care a facut cariera in America si-a innebunit toti fanii cand a postat o poza fierbinte rau pe net.

hbbb

Fosta prezentatoare de televiziune a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare într-o poziţie care a pus pe jar mintea bărbaţilor. În imagine, vedeta poartă o pereche de pantaloni scurţi şi îşi odihneşte picioarele pe masă, poziţie care-I pune în evidenţă posteriorul .

„blushing in front of camera”/ Roşind în faţa camerei, a scris Monica la explicaţia imaginii.

5

Într-o altă fotografie, Monica este aşezată pe scaun şi citeşte foarte concentrată probabil scenariul rolului pe care trebuie să-l interpreteze. Chiar dacă este îmbrăcată cu o geacă groasă, decolteul sexy al vedetei nu poate fi ignorat.

Monica Bârlădeanu va aparea în celebrul serial american „CSI: Crime și investigații”, în episodul intitulat „Boston Brakes”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Monica Barladeanu buna rau de tot pe Facebook!

  1. asta nu-i aia care dupa o perioada in italia vrea sa lase senzatia ca a uitat limba romana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *