Bianca a plecat din tara sa se distreze fara Slav…iar

Dupa mica vacanta din Dubai unde si-a facut de cap singura cu seicii arabi, frumoasa roscata se pare ca a prins gustul si a plecat in Italia pentru a se relaxa, tot singura.

10-bianca-03-tif_96ab3d8afb

Bianca a ajuns la capătul puterilor, după ce s-a vehiculat în presă că a făcut o întrerupere de sarcină, dar şi că relaţia ei cu Victor Slav este încordată, cei doi aflându- se în pragul divorţului. Astfel, singura soluţie ca să scape de stres şi să-şi încarce bateriile a fost să treacă graniţa cât mai des, în scurte vacanţe.

bianca_victor_09_c67d2eb784_wk

Azi se întoarce în ţară, la bărbat

După sejurul din Dubai, unde a fost fără Victor, ea a plecat din nou, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6.00, spre Italia, însoţită de aceeaşi amică, Mădălina Apostol, dar şi de George, soţul acesteia. “Bianca a fost la Vatican, dar şi în Roma, a vizitat şi celebra fântână Di Trevi, unde, potrivit legendei, dacă arunci un bănuţ ţi se îndeplineşte o mare dorinţă, şi s-a răsfăţat cu preparate tradiţionale. Se va întoarce azi în ţară”, ne-a spus un apropiat de-al roşcatei, căreia vedeta i s-a confesat. Victor Slav ar fi vrut să se urce şi el în avion, însă, pentru că în acest weekend a fost prins cu problemele de serviciu de la PRO TV, unde e responsabil cu rubrica “Meteo”, s-a văzut nevoit să rămână în Bucureşti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *