Patronii de la Pub S s-au asigurat impotriva ploilor abundente

A cincea locatie „Pub S” deschisa de curand in Arena Mall a fost dotata cum se cuvine impotriva vijeliilor. Dupa ce au citit pe steagulrosu.ro, mai exact AICI, ca in zona e pericol mare de ploi torentiale, patronii au decis ca nu pot neglija acest aspect care ar putea dauna localului proaspat deschis.

Asadar, de frica potopului, ei au instalat umbrele mari, mult mai eficiente decat caoperisul de la Arena Mall ca sa nu ajunga vreun strop de ploaie in incinta.

„Initial am crezut ca sunt nebuni la cap cu umbrelele in interior, dar dupa aceea am realizat ca acoperisul comlpexului este practic de forma, de multe ori am plecat fleasca acasa, acum pot savura o bere in timp ce ma uit la oamenii disperati care evacueaza apa.”, ne-a povestit Magdalena Dulap, client fidel.

Umbrele-Arena-Mall

 

Foto: http://www.aghiuta.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Patronii de la Pub S s-au asigurat impotriva ploilor abundente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *