Liviu Varciu si-a gasit dragostea! Uite cu cine se iubeste

A trecut vremea cand Liuviu schimba partenerele ca pe sosete. Dupa ultima despartire de Adelina Pestritu el a devenit foarte selectiv cu domnisoarele si a incetat sa se afiseze cu toate cuceririle. Se pare insa ca a gasit dragostea la o bruneta cu care s-a afisat la o petrecere organizata de Cornel Pasat recent. Cei doi nu s-au dezlipit unul de altul, aratand clar ca intre ei e mai mult decat o simpla prietenie.

zi-cornel-066_1_01_7f041ed57d

Poate de aceea, vedeta Kanal D a surprins joi seară, când a venit însoţit la petrecerea dată de Cornel Păsat, cu ocazia zilei sale de naştere, la Hanul Vlăsiei, complex ce aparţine patronului rapidist Nicolae Cristescu. Liviu a fost nedezlipit de Ioana, o brunetă foarte sexy, în compania căreia s-a simţit foarte bine. Cine este noua femeie din viaţa actorului?

varciu_bun_0e4bb3aaaa

Ei bine,  am aflat că aceasta are 25 de ani, a fost gimnastă şi a făcut parte din lotul de junioare de la Deva. Liviu a fost declarat “îndrăgostitul serii” şi a primit o mulţime de dedicaţii pentru el şi “logodnica lui”. Mai mult, actorul a luat microfonul şi a întreţinut minute bune atmosfera, fredonând, pentru iubita lui, refrenul “Sunt gelos, că te iubesc”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *