Intenționa să comercializeze 80 de pachete de țigări de contrabandă

tigari-netimbrateLa data de 06 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție, au reperat și oprit în trafic pe Strada 22 Decembrie, un autoturism în regim taxi, condus de F. Costel de 39 de ani, din municipiul Bacău, în care se afla S. Nicoleta, de 48 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 80 de pachete de ţigări, cu marcaje fiscale de Republica Moldova, care aparțineau femeii de 48 de ani și care erau destinate comercializării ilicite în Bacău.
Faţă de S. Nicoleta s-a luat măsura sancţionării contravenționale iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Intenționa să comercializeze 80 de pachete de țigări de contrabandă

  1. Di ROmania, poate ne explici de ce Tamara Buciuceanu este o mare acirtta! Si poate ne spui daca ai fost cumva la spectacolul de marti, din Bacau.Pentru ca nu cred ca doamna este chiar asa o mare acirtta. Cunoscuta, poate. Dar nu neaparat mare. S-a descurcat binisor in teatru si la TV dar nu a facut nici un rol cu adevarat mare. Zi-mi un rol magistral in care a evoluat Tamara Buciuceanu.Cat despre spectacolul de marti, acesta a inceput cu 20 de minute intirziere si a durat mai putin de 50 de minute. Gandeste-te la cei care au platit 300.000 de lei pe bilet, 600.000 daca a fost un cuplu. Cam putin circ pentru atatia bani In spectacol s-au interpretat 4 sau cinci bucati. Una dintr-o drama, ce nu-si avea locul, Tamara Buciuceanu nefiind o acirtta de tragedie ci de comedie. Un cuplet din Coana Chirita, fumat de 30 de ani si doua cuplete din umorul socialist. Slabut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *