Furt calificat constatat în flagrant

efractieLa data de 27.08.2013, în jurul orei 17.00, pe strada Libertății din orașul Buhuși a fost depistat în flagrant B. Ştefan, de 42 de ani, din localitate, în timp ce transporta o poartă confecţionată din fier, către punctul de colectare a deșeurilor feroase.

Din cercetări s-a stabilit că poarta a fost sustrasă de bărbatul de 42 de ani din gardul împrejmuitor al sediului unei instituții.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
B. Ştefan este cercetat și într-un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *