A exagerat incercand sa fie in centrul atentiei. Miss Germania a defilat cu partile intime la vedere

Festivalul de Film de la Venetia si-a deschis portile pentru a 70-a oara iar la eveniment nu au ezitat sa apara multe vedete internationale printre care si frumoasa Natascha Borges.

Apetisanta domnişoară, total lipsită de inhibiţii, a defilat cu părţile intime la vedere.

1_b8ac96_0bbf240853

În timp ce se afla pe covorul roşu, Natascha Borges a lăsat la vedere o pereche de chiloței gri, plus o parte generoasă din zona intimă, iar bliţurile paparazzilor nu au ratat cadrele incendiare.

2_042e45_543623db18

După ce a câştigat titlul de Miss în 2002, Natascha, ale cărui origini sunt venezuelene, după mamă şi germane, după tată, a reprezentat Germania în mai multe concursuri de frumuseţe

3_9be8bd_7dfcb03d78

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *