Fun

PLANTON ca in filmele cu prosti! Dana Rogoz a crezut ca o sa o prinda Brenciu dar a facut cunostinta cu podeaua

Scena s-a intamplat in urma cu cativa ani iar protagonistii au fost Dana Rogoz si Horia Brenciu. Telespectatorii s-au prapadit de ras.

media_137710005271723300

Emisiunea s-a vrut a fi una de divertisment. Invitatii erau bine dispusi si cu chef de distractie. La un moment dat, trupa lui Horia Brenciu a intrat in actiune, iar Dana Rogoz (alias „Abramburica”) topaia prin cadru, intr-o rochita alba si accesorizata cu doua aripioare de zana.

La un moment dat, Abramburica se preface ca lesina. Cavalerul  Brenciu, pe faza, o prinde imediat.

media_137710005468027900

Zana fermecata, insistenta, se posteaza in fata lui Brenciu si da sa lesine din nou, sigura ca bratele vanjoase ale lui Horia vor avea grija de ea. Teapa! Brenciu nu e pe faza, iar Dana Rogoz se prabuseste, cu gratia unei scanduri, pe podeaua studioului de filmat. Si, cum scandura nu are simtul autoconservarii, „Abramburica” a dat si cu ceafa de pardoseala, impact ce i-a pricinuit un cucui pe cinste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *