Au inceput inscrierile la Bacau Streetball Challenge! Vezi noua locatie a competitiei!

bsc eventDe astăzi s-a dat startul înscrierilor la cea de-a treia ediție a competiției Bacău Streetball Challenge. Concursul va avea loc în perioada 10-11 august 2013, pe noua locatie stabilita de organizatori – terenul de sport al Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”. Ca și în anii precedenți, înscrierile se vor face online, pe situl competiției, completând formularul special ce se regăsește pe streetballchallenge.net.
Și în acest an sunt așteptate peste 50 de echipe la cele 3 categorii de concurs – Open, Open Mix și Junior. Asociația STEP Romania, alături de partenerii săi au pregătit tot felul de surprize pentru public. Vor fi incluse în program sesiuni de breakdance și beatbox, un demo de graffiti, târg de handmade și muzica foarte bună cu care v-am obișnuit, asigurată de DJ-ul competiției, Urzi Que. Va fi amenajata o zonă de chill și chiar și o tiroliana. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, freestyle, aruncări libere și de trei puncte sau noul “challenge” baschet X&0. De asemenea, în premieră pentru România, trupa Jamnastyx din Ungaria va delecta publicul cu un program special de freestyle.

 
La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *