Accident la intersectia Aleei Parcului cu strada Garii

StopLa intersecţia străzilor Aleea Parcului cu Gării, la data de 29.07. 2013, pe fondul neacordării priorității de trecere, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timp ce Ana-Maria C. de 20 de ani, din Bacău, posesoare a permisului de conducere categoria B. de o săptămână, conducea un autoturism pe Aleea Parcului, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, de la intersecţia cu Strada Gării şi a intrat in coliziune cu un autoturism, condus pe drum cu prioritate, de Florin B. de 47 de ani, din Bacău.

În urma evenimentului, pasagera autoturismului condus regulamentar, a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţe Bacău pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *