VIDEO – Șantaj surprins în flagrant


Un bărbat de 28 de ani a fost prins, în flagrant, de poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău, când primea bani de la o tânără, ca urmare a şantajării acesteia. / Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

La data 25 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au prins, în flagrant, un bărbat, de 28 de ani, în timp ce primea 500 de lei, de la o tânără de 20 de ani, ca urmare a ameninţărilor exercitate de suspect asupra acesteia.

Din cercetări a reieşit că, în perioada martie – iunie a.c., suspectul, prin ameninţare cu acte de violenţă, ar fi pretins şi primit de la victimă, cu care avusese o relaţie de prietenie, mai multe sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *