Oare cine sa fie bunaciunea asta care ne trateaza cu spatele?

Single de curand dupa despartirea de iubit, frumoasa bruneta a iesit pe plaja pentru a se relaxa la soare.

media_137257700736284700

Este vorba de DJ Harra care si-a petrecut weekend-ul pe litoral. Pe langa joburile ei unde mixeaza in cluburi, bruneta si-a petrecut ziua la mare unde s-a bucurat de soarele arzator si s-a bronzat din plin, insa nu cum ne-a obisnuit la petreceri, de data aceasta purtand sutien.

Imbracata intr-un costum de baie negru, Harra s-a avantat in valurile marii nu inainte ca prietena ei sa ii faca o poza pentru Facebook. Toti admiratorii ei de pe net au fost incantati ca au putut sa ii admire posteriorul obraznic, chiar daca era imbracat.

media_137257700579439700

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *