Andre Muit, presedintele asociatiei Betania, a fost jefuit din nou!

muitPresedintele Asociatiei „Betania” din Bacau, Andre Muit, a fost jefuit. Acestuia i s-au luat toate lucrurile de valoare din biroul sau de la asociatie. Olandezul, cunoscut in municipiu pentru activitatea sa de binefacere si de proiectele de intr-ajutorare, a declarat ca nu e pentru prima data si s-a cam saturat sa i se sparga atat de des biroul. Iata postarea sa de pe Facebook, facuta chiar duminica dimineata. „Pentru nu stiu a câte ori! Azi m-au spart biroul si au furat ce au putut.. Deja e prea mult”

Andre Muit a fost imbarbatat de prietenii multi pe care ii are in Bacau. O gramada de comentarii au curs pe reteaua de socializare. Unii i-au transmis pareri de rau, altii si-au dat cu parerea despre cine ar fi, si tot asa.

sursa foto: inimabacaului.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Andre Muit, presedintele asociatiei Betania, a fost jefuit din nou!

  1. Pingback: Andre Muit a fost jefuit din nou, în Bacău | Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *