Bacău: Onanistul din Parcul Cancicov face furori pe internet

Doua bacauance, bune prietene, au iesit la plimbare si s-au gandit sa se pozeze pentru a-zi actualiza profilele de facebook. Ajunse in parcul Cancicov din Bacau, au gasit un loc dragut si au trecut la treaba. Au incercat mai multe pozitii si au facut mai multe poze pentru a avea de unde alege fara sa observe un detaliu in fundal.

Pozele urcate pe facebook au strans multe likeuri dar nu stim daca din cauza modelelor sau a domnului care se autosatisface in departare intre tufe uitandu-se la ele.

„Am incercat, dar este greu sa te abtii. Uitati-va la ele, voi ati fi putut sa va controlati? Nu mai zic cum se unduiau pe langa piatra aia…ziceai ca sunt niste zeite grecesti!”, ne-a marturisit Dumitru Macabru, autorul spectacolului, de profesie boschetar.

1017455_377200709046956_1777843099_n

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Bacău: Onanistul din Parcul Cancicov face furori pe internet

  1. Pingback: Bacau: Un nebun “s-a dat ranit” si a alertat autoritatile degeaba | Steagul roşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *