Transformare incredibila! A slabit 20 kg

Cand avea 23 de ani, Kelsey Byers cantarea cu 20 de kilograme mai mult decat si-ar fi dorit. Pentru a-si indeplini visul de a arata sanatos si sa poarte ce hane doreste fara sa ii fie rusine ea a trebuit sa se chinuie 6 ani.

greu-de-crezut-ca-e-una-si-aceeasi-persoana-transformarea-uimitoare-a-unei-fete-cum-a-reusit-sa-slabeasca_size14

In liceu, era o fire foarte activa. Practica mai multe sporturi – baschet, volei, golf, dans – si, desi manca orice si oricat, se mentinea slaba. Totul s-a schimbat o data cu inceperea facultatii: nivelul activitatilor a scazut foarte mult si au aparut obiceiuri proaste, precum consumul de fast food si de alcool si nopti la rand nedormite.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *