Mitoseru si Cruduta au impartit acelasi pat la Bacau!

61346113

Acum ceva timp, la Bacau, Mitoseru Si Daniela Crudu s-au imbatat muci pe platoul de filmare de la bazinul de inot. In acea noapte se pare ca cei doi au „dormit” in acelasi pat.

Fiind prieteni de mult timp, cei doi se simt bine unul in preajma celuilalt si de multe ori petrec pana dimineata.

Asa s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, la Bacau, unde au avut loc filmarile unei emisiunii „Vedete la apa”.

Atunci, pentru a prinde curaj sa sara in piscina de la o inaltime de zece metri, Daniela ar fi baut cateva pahare de whisky, acompaniata, desigur, de prietenul sau, Mihai Mitoseeru.

Filmarile s-au terminat la cinci dimineata, insa nu si distractia celor doi, caci Cruduta si Mitoseru s-au retras in camera de hotel… sau mai bine spus, in aceeasi camera de hotel, unde au ramas pana a doua zi in jurul pranzului. Ce s-a intamplat dincolo de usa, doar ei pot spune!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *