Arena Mall inundat dupa ploaie

1044661_553886584650332_171765162_n

Scene parca desprinse din cascadorii rasului in aceasta seara la mall dupa ploaia torentiala care a inundat magazinele.

Angajatii paseaza de zor apa la vecini in timp ce clientii evacueaza rapid zona.

Domnisoarele fara o chiftea in poseta care se intindeau de ore bune la o cutie de pepsi au fost nevoite sa „salte cricul” pentru a nu se uda.

Martorii spun ca nu au mai vazut asa ceva de cateva zile, cand a plouat ultima oara. „Parca eram la Aqua Land!”, ne povesteste Pavel Puiuţ, martor ocular.


Video: Cristi Ticu

UPDATE: Se pare ca nici centrul nu reuseste sa faca fata apei. Un grup de aventurieri tocmai si-au anulat biletele catre jungla amazoniana si orezariile din Vietnam deoarece, dupa ce au vazut ce e pe centru, acolo nu i-ar mai surprinde nimic.


Video: Adyy Avram

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Arena Mall inundat dupa ploaie

  1. Tipic noua, romanilor ! Nu suntem in stare cu bani putini sa facem lucruri de calitate si durabile precum in Vest. Ne meritam soarta…

  2. Pingback: Patronii de la Pub S s-au asigurat impotriva ploilor abundente | Steagul roşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *