Madalina Ghenea si Gerard Butler din nou impreuna

Cei doi se pare ca se iubesc din nou.

Actorul american s-a dus la Roma special sa o vada pe romanca.

61345471

Foarte fericiti unul langa altul, cei doi nu s-au ascuns de aparatele de fotografiat ale paparazzilor sau a turistilor curiosi.

Dacă fericirea Mădălinei, care s-a declarat indrăgostită până peste cap de scotian, va dura sau nu, rămâne să aflăm, cel mai probabil, imediat ce actorul va ajunge pe tărâm american. Fire libertină, Butler e recunoscut pentru nestatornicia in relatii si pentru domnisoarele pe care le cucereste mereu, aşa că nu ar mai mira pe nimeni dacă Mădălina ar fi lăsată, din nou, cu ochii in soare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *