Fun

Au vrut sa-si mareasca buzele cu putina cheltuiala. Rezultatele au starnit hohote de ras!

Fetele de mai jos s-au gandit ca e o mare prostie sa dai o caruta de bani pe injectarea cu botox pentru marirea buzelor asa ca au descoperit o metoda gratis insa rezultatele au fost de-a dreptul horror.

In loc sa se lase intepate de estetician ele s-au lasat intepate de albine care produc acelasi efect ca si botoxul sau acidul hialuronic. Mai precis, zona afectata se inflameaza puternic. Nefiind alergice la veninul albinelor nu au patit nimic dar buzele lor s-au umflat mai ceva ca a Biancai Dragusanu si Daniela Gyorfi…la un loc.

2-6c72719d2e668b570541a48b2619da6a

alternativa-naturala-gratis-loc-botox-buze-galerie-foto-204205

alternativa-naturala-gratis-loc-botox-buze-galerie-foto-204201

alternativa-naturala-gratis-loc-botox-buze-galerie-foto-204203

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *