Duban a ars-o de bani pe Cruduta si alte vedete la un restaurant din Bacau

61345089

Cat timp au stat in Bacau pentru filmarile noului show de la antena 1 vedetele autohtone au format diverse grupulete sa isi petreaca timpul liber.

Una dintre gasti i-a „inghitit” pe Andrei Duban, Mihai Mitoseru, Vica Blochina si Daniela Crudu, care, potrivit celor de acolo, au fost nedespartiti. Cei patru foloseau timpul liber pentru a iesi impreuna la restaurante, mall si plimbari.

Potrvit unor surse din echipa de filmari, prietenia lor a fost la un pas sa se strice, la un moment dat. Se pare ca cei patru au luat masa intr-un local bacauna si, la final, Duban s-ar fi oferit sa stranga banii de la comesenii lui pentru a achita el nota.

Cum-necum, banii nu ar fi ajuns la ospatarul care ii servise, desi cel putin trei dintre celebrii clienti parasisera restaurantul cu sufletele impacate.

Martori la discutiile ulterioare ne-au dezvalut faptul ca acestora li s-ar fi batut obrazul pentru neplata nota si toti ar fi avut aceeasi reactie, de nedumerire, stiind ca Duban o achitase. Ce neintelegere s-a petrecut, ce ar fi facut Duban cu banii, greu de spus… Cert este ca toti ar fi fost aratati cu degetul pentru situatia jenanta in care ar fi ajuns.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *