Anda Adam uraste sutienele si iubeste rochiile transparente

De cand si-a tunat sanii nu mai stie ce e ala sutien. Tinutele transparente care se muleaza peste sani si sfarcuri sunt preferatele ei.

61345096

Săptămâna trecută, cântăreaţa a mers la concertul lui Akon intr-o tinută care a atras toate privirile domnilor din preajma. Se pare că ipostaza de bombă sexy este pe placul solistei, deoarece ea imbracă, in ultima perioadă, numai haine care-i scot in evidentă bustul generos.

Astăzi, Anda Adam a optat pentru o rochie neagră, lungă, aparent sobră dar prin care i se puteau intrezări sânii. Cântăreaţa s-a fotografiat in aeroport, iar imaginea a primit, ca de obicei, mii de Like-uri din partea prietenilor virtuali.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *