Bikini mai sexy de atat nu ai sa vezi!

Caldura din ultimul timp ne-a facut pe toti sa migram catre piscine. Exact asa a facut si Alexandra Harra dar nu inante sa isi puna pe ea cei mai subtitri chilotei pe care ii are, lasandu-si aproape tot trupul la vedere spre bucuria fanilor.

Celebra fata a prezicatoarei de peste ocean se pare ca dezvoltat un adevarat fetis pentru bikini extrem de mici. Intr-o serie de fotografii ale blondinei, snuruletele din care este facut costumul de abia se vad de la spate.

61344213

Tanara nu nu este insa pudica deloc si nu se fereste sa-si imortalizeze formele vopluptoase si sa se laude cu ele pe internet.

Deja poza a strans intr-un singur weekend peste 1.000 de like-uri si peste 100 de comentarii majoritatea de la fanii ei infierbantati.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *