Femeile care au facut furori in randul barbatilor din toata lumea vin la Sibiu

De opt ani incoace, concursul de frumusete Miss Diaspora a fost o rampa de lansare pentru multe modele.

Anul acesta, marea finală va avealoc la Sibiu, pe 12 iulie.

Antoneta_Berishaj_3_049aee2290

Câștigatoatele edițiilor precedente s-au remarcat rapid prin frumusețe și inteligență și au ajuns să lucreze cu nume mari din industria fashion și chiar să îi ajute pe cei nevoiași printr-o serie de acțiuni caritabile.

Antoneta_Berishaj_2_a5db0505ac

Spre exemplu, rusoaica Angelina Shipilina, fostă campioană la atletism, a câștigat finala din 2006 și a ajuns purtător de cuvânt pentru o serie de branduri internationale de fashion. În prezent este director de casting și asistent de producție la Miss Diaspora Models International.

Chastelyn Rodriguez, fosta Miss Puerto Rico, câștigătoarea finalei din 2010, este model, cântăreață și prezentatoare a unui show TV pentru publicul latin în SUA. După ce a câștigat marele titlu din 2010, Chastelyn a donat 200 de jucării copiilor de la spitalul Shriners din Massachussetts. Drept recompensă pentru triumful ei la Miss Diaspora Models International, primarul orașului ei natal a hotărât ca 11 ianuarie să fie Ziua Chastelyn Rodriguez.

Nu în ultimul rând, Antoneta Berishaj, nascuta in Kosovo, câștigatoarea titlului în 2011, a ajuns să lucreze cu fotografi renumiți precum Fadil Berishaj, Stephen Eastwood, Le Quan, Paulina.K sau J. Gilay. A participat la New York Fashion Week, New York Bridal Week și a jucat în serialul New Jersey Housewives.

Finalistele ediției 2013 vor sosi în Sibiu cu o săptămână înaintea finalei și vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradițiile și valorile culturale ale țării noastre.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Proiectul va promova astfel România, și Sibiul în mod special, ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și în toate țărilor ale căror reprezentante intră în competiție.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *