Creatorii Dolce & Gabbana condamnati pentru evaziune fiscala

showthumb_resizejpg

Lumea modei a ramas socata dupa primirea vestii ca cei doi creatori de moda au fost codamnati la un an si opt luni de inchisoare pentru evaziune fiscala.

Tribunalul din Italia care i-a condamnat a luat decizia in urma unor acte de evaziune fiscala care se ridica la sute de milioane de euro. Cei doi designeri, care sunt aproape la fel de faimosi ca si creatiile lor, nu au fost prezenți la sentinta și au negat acuzațiile. Avand in vedere complexitatea și durata procesului de apel, este puțin probabil ca ei sa petreaca vreo zi in inchisoare, potrivit Reuters.

Investigatiile au inceput in 2008 in cadrul unui proiect care dorea sa elimine evaziunea fiscala din Italia.

Magistratii din Milano i-au gasit vinovati pe cei doi creatori de moda ca au infiintat in Luxemburg o societate-fantoma pentru a ascunde 850 de milioane de euro si pentru a nu plati impozit in Italia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *