Fun

Asa cerere in casatorie niciofemeie nu ar refuza

O tanara din SUA a fost cerute de nevasta intr-un mod foarte inedit. Ea a povestit pe blogul ei toata povestea.

article-0-16db7370000005dc-721_634x475_26552900

Matthew Richmond, designer, a comandat un inel cu diamante unicat, iar apoi a exersat pe mai multe Kinder cu surprize metode de a le desface fără să rupă ambalajul sau să strice oul de ciocolată. Bărbatul a ales un roboţel pe care îl avea deja acasă şi a desenat instrucţiunile de asamblare ale jucăriei. Alături, acesta a pus un autocolant cu chipul lui, scrie Daily Mail.

„Intenţia mea a fost să o cer în căsătorie într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat, am vrut să fie o surpriză. Ştiam că Lori va deschide oul Kinder fără să suspecteze nimic şi ştiam că robotul în miniatură cu inelul va face senzaţie”, a spus bărbatul.

Lori recunoaşte că a fost luată prin surprindere. Propunerea a venit din senin. „Imaginaţi-vă cât de surprinsă am fost când am văzut că înăuntru era un mini robot Mathew şi un inel cu diamant”, a scris Lori.

„Cred că am fost puţin şocată la început, dar apoi s-a pus în genunchi şi m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el. Bineînţeles, am spus da”, a povestit Lori.

Acesta a mai scris că a rămas plăcut surprinsă de creativitatea şi meticulozitatea de care a dat dovadă soţul ei. „Detaliile sunt incredibile, de la fundalul pe care l-a desenat în spatele robotului, care seamană cu sufrageria noastră”, a mai scris Lori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *