Se intampla si in afara. Vedete internationale batute de parteneri

showthumb_resizeAlexandra Stan, desi a provocat mare tam tam cu bataia ca si-a luat-o, este doar un caz izolat. Alte vedete internationale mult mai cunoscute ca ea au primit cate o corectie de la partenerii lor

 Rihanna a avut o poveste de iubire foarte controversata cu Chrin Brown. Cantaretul a altoit-o de cateva ori pe diva pop, pana aceasta a decis sa puna capat cosmarului.

 Madonna a suferit si ea de pe urma furiei unui barbat din viata ei. Cu foarte multi ani in urma, solista a avut o casnicie de 3 ani cu actorul Sean Penn. Madonna a suferit corectii fizice aspre din partea „jumatatii” ei de atunci. Sean Penn a ajuns pe mana politiei, iar agresorul si-a recunoscut vina.

Mariah Carey a avut o viata dificila alaturi de mogului Tommy Mottola. Artista n-a spus niciodata ce-a patit cu adevarat pe durata mariajului cu acesta, dar a precizat ca violenta domestica poate lua mai multe forme.

Mariah s-a simtit prizoniera lui Tommy cata vreme cei doi au fost casatoriti, pentru ca el era si impresarul ei.

Tina Turner este un alt caz celebru de vedeta maltratata de sot. Ike Turner si-a batut joc de diva pop cum a vrut el: a batut-o si a ars-o cu tigara. Acum, Ike este mort, iar Tina a spus ca a avut nevoie de 16 ani pentru a-si face curaj sa divorteze.

Halle Berry(foto) n-a vrut sa precizeze care din partenerii ei au batut-o, dar a precizat ca in urma loviturilor primite a ramas fara auz, in proportie de 80 la suta, la urechea stanga.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *