Mihaela Radulescu se tine bine si se mandreste pe facebook cu asta

Desi are o varsta, Mihaela Radulescu arata foarte bine. Ea a pozat recent intrun costum de baie rosu superb si nu a ezitat sa posteze rezultatul pe facebook sa vada reactia fanilor care bineinteles a fost pozitiva.

media_137167197019536400

Si pentru ca minorii s-au dus la culcare, pe seara vedeta si-a permis sa posteze o imagine in costumul de baie. Aceasta nu se teme ca fiul ei ar putea sa o vada deoarece Ayan nu are Facebook si nici nu stie sa il foloseasca: „Al meu nu stie ce-i aia FB si m-a vazut taman azi in costum de baie.”

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *