Madalina Pamfilie in cele mai fierbinti ipostaze ale sale

Frumoasa bruneta deja a inceput vacanta plecand intr-o escapada de vis in Grecia.

Madalina Pamfile a publicat o serie de fotografii pe net de socializare in care apare imbracata intrun costum de baie minuscul care ii pun in evidenta corpul fara defecte.

61341734

Fosta asistenta TV a marturisit ca imaginile au fost realizate in Grecia, acolo unde si-a petrecut vacanta.

61341736

Imaginile au facut furori in mediul virtual, mai ales printre reprezentantii de sex masculin, care au apreciat curajul de care a dat dovada Madalina Pamfile. „Ce palmier ofilit intre atatia boscheti. Aveam pretentii la tine, Madalina”, a comentat un fan imaginea in care vedeta apare sub un palmier.

61341732

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *