Carmen Bruma cu sfarcurile la inaintare

Frumoasa sportiva nu se afiseaza in public decat foarte elegant, insa de data aceasta a aparut cu sfarcurile pe afara.

Carmen Brumă a fost o apariţie electrizantă la un eveniment alaturi de alte vedete de la noi. Carmen a purtat o rochie foarte elegantă, mulată pe corp, cu spatele gol şi, din cauza modelului, ea nu a purtat sutien, astfel că sfârcurile au fost vizibile prin material.

carmen-bruma2_04_fd7a06a146

Iubita lui Mircea Badea are un trup de zeiţă și a știut să-și menţină apariţiile în limitele unei decenţe pe care multe dintre domnișoarele din showbizul autohton nu o au. De curând, prezentatoarea de la Realitatea TV a participat la cross-ul organizat de revista VIVA, alături de iubitul ei, Mircea Badea. La eveniment și-a făcut apariţia într-o ţinută albă, formată din bustieră și pantalon scurt, din elastan. Partea de sus a vestimentaţiei i-a scos însă în evidenţă sânii și sfârcurile, pe care rareori fanii vedetei au ocazia să-i vadă.

Bustul lui Carmen parcă a căpătat proporţii dacă facem o comparaţie cu începuturile ei în showbiz, lansându-se iar discuţia legată de faptul că „fotomodeala lui Badea” și-ar fi pus silicoane.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *