Kelly Brook, topless la plaja

Una dintre cele mai dorite femei din Marea Britanie a profitat de vremea frumoasa si si-a scos sanii la bronzat pe o plaja din Cancun

hepta_1417698_f4668410da

 

Fostul fotomodel, in varsta de 33 de ani şi-a dat sutienul jos să se bronzeze uniform, fără să ştie că paparazzi erau şi ei prin preajmă. Fotoreporterii au imoralizat-o pe Kelly în cele mai sexy ipostaze cu sânii la vedere, în apă, pe plajă sau în hamac.

hepta_1417691_17746270a9
Actriţa nu a părut nici o secundă deranjată nici de masculii din jurul ei care se aflau la acea oră pe plajă, ba chiar se putea citi satisfacţia pe faţa ei când şi-a dat jos costumul de baie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *