Sylvia in toata splendoarea ei la piscina

Cantareata s-a pregatit pentru vara afisand un trup de invidiat pe marginea unei piscine.

Are un corp foarte bine lucrat la sală, fără pic de grăsime şi alte imperfecţiuni, aşa că ar fi păcat să nu-şi arate foarmele foarte bine lucrate la sală în costum de baie.

A fost la piscină şi a arătat incredibil de bine.

994810_4226686565064_674882129_n_1ebaa69047

Ea a postat pe pagina sa de Facebook o imagine de la locul ei de relaxare.

Într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, fosta soţie a lui Andrei, de la trupa Alb-negru, stă pe marginea piscinei, cu trupul lăsat în voia razelor de soare şi cu picioarele în apă.

Admiratorii i-au apreciat frumuseţea, dar au fost şi vigilenţi, întrebând-o ce este cu tatuajul care se vede în fotografie, dacă este cumva unul nou.

Promptă, Sylvia a răspuns: „E mai vechi, dar nu-l ştii tu”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *